365 Angels

Menu

Digitaal samenwerken

Vergaderingen evolueren en stellen nieuwe eisen aan moderne vergaderruimtes. Terwijl we al jaren presenteren vanuit deze ruimten blijkt dat niet iedereen steeds fysiek aanwezig kan zijn. Gelukkig biedt Microsoft Teams de perfecte oplossing. Met Teams kunnen deelnemers moeiteloos deelnemen aan vergaderingen, waar ze zich ook bevinden. 

Co-creatie

Ontdek de kracht van digitaal samenwerken met Microsoft Teams. Deel informatie in real-time met collega’s, partners en klanten, vermijd verwarring en vereenvoudig samenwerking. Beleef optimale samenwerking, waar en wanneer dat nodig is.

Virtueel vergaderen

Ontdek de kracht van hybride vergaderingen met Microsoft Teams, waarin virtuele en fysieke deelnemers kunnen samenwerken. Bevorder inclusiviteit met functies zoals meetingregistratie en AI-technologieën zoals transcripts en Copilot voor samenvattingen en takenoverzichten.

Eindervaring

Bij 365 Angels begrijpen we de frustratie van niet goed werkende technologieën in vergaderzalen. Laat ons u begeleiden en helpen met Microsoft Teams Meetings en Meeting Rooms, zodat vergaderingen soepel verlopen en productiviteit wordt verhoogd.

Vergaderruimte

Ontdek de veelzijdigheid van Microsoft Teams Rooms voor fysieke vergaderruimtes. Deze gecertificeerde apparaten optimaliseren de ervaring van zowel fysieke als virtuele deelnemers en bevorderen interactie en samenwerking. Geniet van een inclusieve ervaring met diverse apparaten en schermen.

Digitaal samenwerken

asynchroon en synchroon 

Microsoft Teams is dé oplossing voor bedrijven die willen profiteren van de vele voordelen van digitaal samenwerken en virtueel vergaderen. Met Teams en het Microsoft 365 platform kunnen medewerkers veilig en efficiënt samenwerken aan documenten, terwijl privacy, beveiliging en naleving van regels gewaarborgd blijven. Geen gedoe meer met eindeloze e-mailthreads en onduidelijke versies. Met Teams kunnen teams centraal werken aan de meest recente versie van documenten, waardoor verwarring en fouten worden voorkomen. Maar dat is niet alles! Ook asynchrone samenwerking wordt optimaal ondersteund, zodat teamleden flexibel kunnen samenwerken, ongeacht tijdzones en werkschema’s. Kies voor Teams en transformeer de manier waarop jouw bedrijf communiceert en samenwerkt. Laat ons je begeleiden en ondersteunen tijdens dit spannende proces van digitale transformatie. 

Virtueel vergaderen

betere bereikbaarheid, mobiliteit, flexibiliteit 

Bij 365 Angels begrijpen we de waarde van persoonlijke vergaderingen, waar ideeën kunnen worden uitgewisseld en definitieve beslissingen kunnen worden genomen. Maar we weten ook dat dit vaak uitdagend kan zijn vanwege tijd, afstand en de behoefte aan geschikte ruimtes. Daarom is virtueel vergaderen de norm geworden, waarbij deelnemers vanuit verschillende locaties kunnen deelnemen. Bij 365 Angels geloven we sterk in de kracht van Microsoft Teams voor al uw hybride vergaderingen, met interne en externe deelnemers. Van brainstormsessies tot grote evenementen, Teams zorgt voor inclusiviteit met functies zoals registratie voor degenen die niet kunnen deelnemen en AI-technologieën zoals transcripts en Copilot voor samenvattingen en taken. Laat ons u begeleiden en ondersteunen bij uw vergaderingen en ontdek de mogelijkheden van Microsoft Teams. 
Virtueel vergaderen

Hybride werkplek

Mensen verbinden

Inclusief: 

Breng inclusieve en interactieve teamvergaderingen naar iedereen, waar ze zich ook bevinden. Met Microsoft Teams zorgen we ervoor dat iedereen kan deelnemen, ongeacht hun locatie. 

Eenvoudig te gebruiken voor iedereen: 

Maak het gemakkelijk en probleemloos om samen te werken met consistentie Teams-ervaringen. We ontwerpen intuïtieve tools en functies die de samenwerking voor iedereen eenvoudig maken. 

Beveiligd en beheerd: 

Het Microsoft Power platform wordt gebruikt voor het creëren van maatwerk-apps, geautomatiseerde workflows en interactieve dashboards, zonder dat er diepgaande programmeerkennis nodig is.

Flexibel: 

Transformeer elke gedeelde ruimte tot een Teams-ruimte die voldoet aan de behoeften van iedereen. Met een breed scala aan apparaten en functies passen we ons aan aan uw specifieke wensen en vereisten. 

Fysieke vergaderruimtes 

We zien vanuit de markt ook een sterke behoefte voor de bereikbaarheid van het klantcontactcenter. Bij een gemeente belt de burger met algemene vragen over trouwen, parkeren of bijvoorbeeld bouwen. Bij een school belt de student met vragen over de toekomstige opleiding, toegang tot systemen of vragen over de stage. Bij een zorginstelling belt de ouder of kind naar de status van de verzorgde. Het zijn zo maar drie voorbeelden waarbij Microsoft Teams zo maar eens te kort kan schieten. Helemaal als er een omni-channel benadering wordt gevraagd waarbij de klantcontactcenter medewerker inzicht moet hebben in de gestuurde e-mail, webchats of sentiment op social media alvorens de burger, student of patiënt aan de lijn te krijgen.

Microsoft certified oplossingen

Onze oplossingen zijn steeds gebaseerd op Microsoft Teams en Teams Rooms technologie : 

  • Enkel met gecertifieerde apparaten : Logitech, Yealink, Audiocodes, Jabra, … 
  • Steeds gebaseerd op Microsoft best practices/praktijken 
  • Steeds met de eindgebruiker “in mind” 
  • Onderbouwd op onze ervaring uit de praktijk hoe organisaties en mensen beter kunnen samenwerken en vergaderen en waar/hoe digitale hulpmiddelen hierbij best kunnen ingezet worden 

Binnen het Microsoft 365 platform : 

  • Microsoft Azure/Entra ID : identiteit en digitale beveiliging 
  • Microsoft Intune : digitale beveiliging van apparaten en applicaties 
  • Microsoft 365 : met de vertrouwde Office toepassingen, en met dezelfde beheer, beveiliging, privacy en compliance