365 Angels

Menu

Moderne werkplek

De moderne werkplek van de 365 Angels is onze alles-in-één oplossing die we hebben gebouwd volgens onze visie op de digitale werkplek van de toekomst. We hebben een moderne oplossing gecreëerd gebaseerd op Microsoft 365 en aangevuld met door Microsoft gecertificeerde applicaties van derden.  

Microsoft 365 

De cloudomgeving waarin alle gegevens en toepassingen van een organisatie worden gehost, zodat medewerkers vanaf elk apparaat en op elke locatie veilig en efficiënt toegang hebben tot hun gegevens en kunnen samenwerken aan projecten.

Persoonlijk apparaat 

Een onafhankelijke adviseur voor zowel de architectuur als uitvoering is belangrijk bij de implementatie van een Teams telefonie oplossing, omdat zij expertise en begeleiding bieden om ervoor te zorgen dat de oplossing naadloos integreert en efficiënt werkt voor jouw organisatie.

Beveiliging

Bij de implementatie van Teams telefonie is ervaring in Telecom en Microsoft 365 belangrijk. We kennen alle Microsoft Certified oplossingen voor Teams Telefonie. Vertrouw op onze expertise en 365 Angels begeleidt je op deze reis naar betere communicatie.

Identiteit 

Omvat aandacht voor detail, met zorgvuldig ontworpen e-mailhandtekeningen, professionele lettertypes en aangepaste Word- en PowerPoint-templates. Dit versterkt merkconsistentie, terwijl het de unieke identiteit van de organisatie weerspiegelt. 

Microsoft 365 

Werken in de “Cloud”

Het zorgt ervoor dat we onze klanten snel kunnen onboarden en de juiste licenties en instellingen kunnen configureren. Dit betekent dat wij de Microsoft 365 omgeving zo standaardiseren dat computers en laptops automatisch worden aangemeld, beveiligd en gefaciliteerd zonder enige IT gerelateerde interactie.

Microsoft 365 is een uitgebreide suite van productiviteitssoftware en -diensten die is ontworpen om bedrijven en individuen te helpen hun werk efficiënter en effectiever uit te voeren. Het omvat onder andere de bekende programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint, evenals tools zoals Teams en SharePoint voor samenwerking, communicatie en bestandsopslag. Met Microsoft 365 kunnen gebruikers documenten maken, delen, bewerken en samenwerken in real-time, zowel online als offline. Het biedt ook geavanceerde beveiligingsfuncties en automatische updates om ervoor te zorgen dat gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste functionaliteiten en beveiligingspatches.

Persoonlijk apparaat 

Het persoonlijke apparaat, zoals een laptop of computer, vormt het hart van de moderne werkplek. Het is de tool waarmee medewerkers hun dagelijkse taken uitvoeren, communiceren en samenwerken. Deze apparaten bieden een geavanceerde gebruikerservaring en stellen organisaties in staat om efficiënter te werken en hun doelen te bereiken.

Microsoft Surface

De Surface-serie biedt hoogwaardige laptops, tablets en accessoires die speciaal zijn ontworpen voor de moderne werkplek. 

HP

HP biedt een scala aan premium laptops, desktops en printers die perfect aansluiten op de moderne werkplekstrategieën van Microsoft. 

Dell

De Surface-serie biedt hoogwaardige laptops, tablets en accessoires die speciaal zijn ontworpen voor de moderne werkplek. 

Lenovo

De Surface-serie biedt hoogwaardige laptops, tablets en accessoires die speciaal zijn ontworpen voor de moderne werkplek. 

Security

Beveiliging

Beveiliging in Microsoft 365 beheerde apparaten omvat verschillende functies en maatregelen die helpen bij het beschermen van organisaties tegen bedreigingen zoals ransomware, malware, phishing en andere aanvallen. Microsoft 365 Business Premium bevat bijvoorbeeld Microsoft Defender voor Bedrijven, een geavanceerde beveiligingsoplossing die helpt bij het detecteren en blokkeren van schadelijke activiteiten op beheerde apparaten.  

  Daarnaast biedt Microsoft 365 mogelijkheden voor apparaatbeheer, waarmee IT-teams het beleid en de beveiligingsinstellingen van beheerde apparaten kunnen configureren en afdwingen. Door een combinatie van beveiligingsfuncties, monitoring en beheermogelijkheden streven we bij de 365 Angels naar maximale  beveiliging van de beheerde apparaten om onze klanten te helpen hun gegevens en systemen te beschermen tegen cyberdreigingen. 

Identiteit 

Digitale kluis

Keeper is een wachtwoordmanager die sterke wachtwoorden genereert, veilig opslaat, deelt en automatisch invult. Het verbetert de beveiliging en productiviteit van organisaties. 

E-mail handtekening

De handtekening is een functionaliteit in het 365 Computer-archetype van 365 Angels waarmee organisaties professionele e-mailhandtekeningen kunnen creëren en beheren. Hiermee kunnen bedrijven merkconsistentie en informatie over contactpersonen in hun e-mails waarborgen. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en verbetert communicatie met klanten en stakeholders. 

Hemelse Resultaten

Moderne werkplek oplossing