365 Angels

Menu

Teams Telefonie

Microsoft Teams Telefonie is een standaard oplossing om de bereikbaarheid van jouw organisatie te verbeteren. Het vervangt de traditionele telefooncentrale en maakt 100% onderdeel uit van de Microsoft 365 suite. Bellen en gebeld worden, voor zowel individuen als afdelingen is wat het is. Werken met een Microsoft telefonie oplossing heeft vele voordelen zoals een verbeterde bereikbaarheid van jouw organisatie of organisatieonderdelen zoals een helpdesk, personeelszaken of de financiële afdeling. Daarnaast biedt het de uitkomst voor scheiden van werk en privé en een vereenvoudigd nummerbeheer.

Klanten Contact Center

Een klantcontactcenter-app is essentieel bij Teams-telefonie omdat het zorgt voor geïntegreerde communicatiekanalen, betere klantenservice en efficiëntere reacties op vragen. Het versterkt de kracht van Teams telefonie.

Onafhankelijk

Een onafhankelijke adviseur voor zowel de architectuur als uitvoering is belangrijk bij de implementatie van een Teams telefonie oplossing, omdat zij expertise en begeleiding bieden om ervoor te zorgen dat de oplossing naadloos integreert en efficiënt werkt voor jouw organisatie.

Ervaren

Bij de implementatie van Teams telefonie is ervaring in Telecom en Microsoft 365 belangrijk. We kennen alle Microsoft Certified oplossingen voor Teams Telefonie. Vertrouw op onze expertise en 365 Angels begeleidt je op deze reis naar betere communicatie.

Adoptie

Bij de implementatie van een Teams telefonie oplossing is adoptie en verandermanagement van cruciaal belang. Het zorgt voor een soepele overgang en maximale acceptatie van de nieuwe technologie, waardoor de communicatie binnen je organisatie verbetert. Wij zijn hier om je te begeleiden en te ondersteunen op dit veranderingspad.

Klanten Contact Center

KCC

We zien vanuit de markt ook een sterke behoefte voor de bereikbaarheid van het klantcontactcenter. Bij een gemeente belt de burger met algemene vragen over trouwen, parkeren of bijvoorbeeld bouwen. Bij een school belt de student met vragen over de toekomstige opleiding, toegang tot systemen of vragen over de stage. Bij een zorginstelling belt de ouder of kind naar de status van de verzorgde. Het zijn zo maar drie voorbeelden waarbij Microsoft Teams zo maar eens te kort kan schieten. Helemaal als er een omni-channel benadering wordt gevraagd waarbij de klantcontactcenter medewerker inzicht moet hebben in de gestuurde e-mail, webchats of sentiment op social media alvorens de burger, student of patiënt aan de lijn te krijgen.

Integratie AI

Speech Studio

Juist de samenhang tussen een Teams telefonie oplossing aan de ene kant en een Klantcontactcenter oplossing aan de andere kant is onze expertise. Microsoft kent een uitgebreid certificeringsprogramma voor add-on leveranciers om zich Microsoft Teams Certified te mogen noemen. We pretenderen ze niet alle 23 te kennen maar hebben wel goede ervaringen met een 7-tal. Onze onafhankelijke blik helpt jouw organisatie aan het kiezen van het juiste contactcenter. Vaak kiezen we, afhankelijk van de wensen van de klant, een shortlist van oplossingen met bijbehorende demo’s om een weloverwegen keuze te kunnen maken.
We adviseren en richten in op basis van afsprakenkaders rondom communicatie. We gebruiken de modernste technologie van Microsoft Speech Studio voor het genereren van meldteksten, wachtmuziek of een combinatie van beiden.

Ervaren

Er zijn momenteel drie oplossingen om telecom toegang in Microsoft Teams mogelijk te maken. Op de vierde oplossing wachten we met spanning maar is momenteel nog niet beschikbaar in de Benelux. Deze laatst oplossing gaat het onderscheid tussen vast en mobiel verdwijnen. Nu is voor organisaties mobiele bereikbaarheid op een mobiel nummer en vaste bereikbaarheid op een regio-gebonden of regio-onafhankelijk nog een groot probleem. Het bewaken van de werk-privé balans is een veelgehoord issue als je medewerkers zakelijk laat bellen met een mobiel nummer. Met Teams Telefonie lossen we dat eenvoudig op en is het mobiele nummer niet langer ‘leading’.

  1. Teams Phone with Calling Plan
  2. Teams Phone with Operator Connect
  3. Teams Phone with Direct Routing
  4. Teams Phone with Teams Phone Mobile (beschikbaar vanaf de zomer 2024 in Nederland)

Adoption and Changemanagment

ACM

De  tijd dat een implementatie van een telefooncentrale een puur technische aangelegenheid was ligt echt achter ons. Onze ervaring leert dat de techniek nog zeker een belangrijk aandachtpunt is, zo zijn de toegangsmethodes van telefoonnummers in Microsoft Teams divers maar kennen ook de bestaande telecomcontracten en nummerbehoud zo zijn uitdagingen. Bij Direct Routing kan een redunante en hoog beschikbare infrastructuur een vereiste zijn en kunnen er koppelingen noodzakelijk zijn met analoge apparaten zoals een deurintercom of slagboom.
De verandering voor de gebruiker is beter niet te onderschatten. Wij bij de 365 Angels brengen tijd door met de uitvraag van de functionele behoeften van de business. We vertalen deze door naar goed werkende Teams Telefonie oplossingen die ook nog eens gemakkelijk te beheren zijn.

ADKAR

Als laatste, maar eigenlijk als eerste, zijn jouw gebruikers de meest belangrijke troef in het succes van de nieuwe manier van werken. De verandering, of change, omarmen wij met de door Prosci ontwikkelde methodiek. Hierin is ADKAR het 5 stappenplan welke we inzetten om de verandering bij alle gebruikers en generaties te doen landen. Het is een bewezen methodiek voor het “in beweging krijgen van mensen”.  

Adoptiestrategie

Raportage en inzicht

Bewaak de beschikbaarheid van jouw systemen

Bewaak de beschikbaarheid van jouw systemen met state of-the-art monitoring, zowel historische data is beschikbaar voor analyse maar ook het real-time inzicht geeft unieke stuurmiddelen in handen.

Teams Insights

Met Teams Reports geven we rapportage mogelijkheden over zowel individuen als over afdelingen heen. Gesprekken zijn traceerbaar tot op de seconde nauwkeurig. Hangen klanten te lang in de wacht, wordt er onnodig vaak doorgeschakeld of inzoomen op een gesprek het is allemaal mogelijk.

Teams Dashboards

Met Teams Insights geven we onze klanten transparant inzicht in de realtime performance van de telefonische bereikbaarheid over afdelingen heen. Het visualiseert de Auto Attendants en Call Queues en stelt afdelingsmanagers in staat om hun bereikbaarheid te optimaliseren.

Teams Monitoring

Als de klant gebruik maakt van Direct Routing is een Session Border Controller onontbeerlijk. De door de 365 Angels aanbevolen SBC’s zijn van het merk Audiocodes en kennen we als geen ander. We monitoren de SBC’s met de tools van Audiocodes genaamd OVOC. Deze tools stellen ons in staat, end-to-end call monitoring te doen, tot op het Teams toestel aan toe met alle actieve componenten ertussenin.

Hemelse Resultaten

Enkele telefonie oplossingen

Microsoft Teams Certified hardware

Het gebruik van Microsoft Teams Certified hardware is essentieel voor een goed werkende Teams telefonie omgeving om verschillende redenen. Ten eerste zorgt het gebruik van gecertificeerde hardware ervoor dat alle apparaten naadloos integreren met Microsoft Teams, waardoor betrouwbare en stabiele prestaties worden gegarandeerd1. Daarnaast biedt gecertificeerde hardware specifieke functies die zijn ontworpen om de gesprekskwaliteit te verbeteren, zoals ruisonderdrukking en echo-onderdrukking2. Door te kiezen voor Microsoft Teams Certified hardware, ben je er zeker van dat je de beste gebruikerservaring en optimale gesprekskwaliteit kunt bieden aan jouw team en klanten.

We zijn microsoft certified reseller