Menu

Laatste nieuws

Steward Ownership

Groeien en ondernemen zonder aandeelhouders? Het kan met Steward Ownership. Hoe dit werkt, leggen we je graag uit.

Steward Ownership

Groeien en ondernemen zonder aandeelhouders? Het kan met Steward Ownership. Hoe dit werkt, leggen we je graag uit.

Je afwezigheid in Teams

Wanneer ben je dan wel aanwezig? De status in Microsoft Teams is een functie waarmee je snel en gemakkelijk je beschikbaarheid....

De kracht van AI

Dankzij onze aanpak, jouw doelstellingen en onze opleidingen helpen we jouw organisatie met het slim integreren van Artificiële Intelligentie binnen jouw organisatie

Kraamzorg Zuid Gelderland

Kraamzorg Zuid Gelderland heeft de 365 Angels gekozen om de ICT ontvlechting uit het Radboud Universitair Medisch Centrum vorm te geven. Uiterlijk 1 december 2024 zal Kraamzorg Zuid Gelderland volledig op eigen benen kunnen staan is er geen ICT ondersteuning van het Radboud Universitair Medisch Centrum meer nodig.

Kantoor in Eindhoven

De 365 Angels hebben sinds 1 maart 2024 een eigen bedrijfslocatie. Deze is gelegen aan de High Tech Campus 85 in Eindhoven. We zijn gevestigd op de Workplace Vitality Hub, een zeer inspirirerende omgeving! Heb je zin om een dag samen te werken of ben je in de buurt, laat het ons weten!

Stad Beringen

Stad Beringen heeft haar Teams Telefonie omgeving laten opzetten door de 365 Angels via Operator Connect. Hier bovenop hebben we een 365 Cockpit oplossing gezet waarmee inzicht wordt geboden in de bereikbaarheid van haar (burger)diensten.

Gemeente Venlo

De transformatieve stap naar Microsoft Teams Telefonie heeft Gemeente Venlo in staat gesteld om hun communicatie-infrastructuur te moderniseren en de dienstverlening aan de burgers naar een hoger niveau te tillen. Alle medewerkers van de gemeente Venlo hebben een zakelijk 077 nummer gekregen. 75 Teams en clusters hebben groepsbereikbaarheid ingeregeld gekregen via Teams Telefonie.

Bouwonderneming Haex

Bij 365 Angels begrijpen we dat bouwbedrijven uitdagingen kunnen tegenkomen bij het verbeteren van hun werkprocessen en het effectief beheren van projecten. We zijn verheugd om te delen hoe Bouwonderneming Haex heeft geprofiteerd van onze begeleiding rond Microsoft 365 om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Waarom Microsoft Teams?

Waarom Microsoft Teams? Of toch maar Skype Business, Slack…? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? 365 Angels to the rescue! In principe zijn bovenstaande producten allemaal chatdiensten die de samenwerking tussen teams verbeteren door te zorgen voor snelle en mobiele communicatie.

Maak kennis met Operator Connect

365 Angels is verheugd om de lancering van onze nieuwste service, Operator Connect, aan te kondigen. Deze innovatieve nieuwe service integreert spraakconnectiviteit en telefoonnummers rechtstreeks in Microsoft Teams, waardoor uw bedrijf een krachtige nieuwe tool krijgt om communicatie te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren.

Digitale telefooncentrale

De afgelopen jaren heeft 365 Angels zich ontwikkelt tot dé expert op het gebied van Microsoft Telefonie en Teams. Ontdek nu onze oplossing voor de Digitale Telefooncentrale. Chief 365 Angel Sven Antonissen vertelt er je graag meer over.