365 Angels

Menu

Over ons: 365 Angels

Waar technologie mensen sterker maakt! 

De missie van onze Angels is om de juiste match te maken tussen de behoeften van onze klanten en de technologische mogelijkheden van Microsoft 365. Omdat we ons bewust zijn van de impact van nieuwe technologie, luisteren we heel goed naar jouw behoeften. Wij begeleiden je bij het analyseproces, het maken van de juiste keuzes en het verbinden van de verschillende systemen. Tijdens de implementatie maken jouw medewerkers vertrouwd met de nieuwe technologie. 

Waarom kiezen voor ons?

Bewezen ervaring in (semi)overheidsland. We implementeerden uit de Microsoft 365 suite Teams Telefonie en Teams Contactcenters bij meer dan 10 gemeentes en steden in zowel vlaanderen als nederland. We kennen deze markt en behoeften goed

We nemen de tijd voor u  

Alleen door uw business door en door te begrijpen, komen we tot betere resultaten. Wij nemen daar graag de tijd voor. Alleen dan brengen wij u vooruit. 

We weten het, het maakt ons uit,  we doen het zelf ook 

Onze Angels begeleiden u door de mogelijkheden van Microsoft 365. Zij zorgen voor een goede begeleiding en implementatie. Zonder onnodig gedoe. Wij proberen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. 

Steward Owned 

365 Angels zijn gevestigd in zowel België als in Nederland en volgen een idealistische visie. We streven niet naar winstmaximalisatie voor de aandeelhouders maar naar een gelijkwaardigheid op alle fronten. Iedereen is uniek en levert met zijn of haar specialisme een belangrijke bijdrage aan onze missie. Iedereen is eigenaar en mag dus meebesturen.  

Onze missie 

We maken de match met zorg. 365 Angels helpt organisaties beter te werken en communiceren in een snel veranderende en instabiele wereld om beter te werken en communiceren door de juiste Microsoft 365 technologie in te zetten. De Angels zijn zich bewust van de impact die nieuwe technologie heeft op de werkvloer. Ze luisteren daarom heel goed naar de wensen van de klant. Zij begeleiden opdrachtgevers door het hele traject van advies, de juiste match en de koppeling tussen de verschillende systemen. Tijdens de implementatie van de technologie begeleiden zij de eindgebruikers. 

Wie zijn we?

Neem contact op met onze Angels. Bel ons rechtstreeks vanuit je browser of boek een afspraak met ons als we niet beschikbaar zijn. Heb je een dringende uitdaging? Wist je dat je ook je scherm kunt delen zodra je een gesprek hebt met een van onze Angels?
Sven Antonissen Chief Angel

Chief Angel

Sven Antonissen
Sven Antonissen Chief Angel

Chief Angel

Jeroen Bastiaansen

Locaties

365 Angels België 

Schotelstraat 10
3511 Hasselt
+32 (0)2 828 28 00

365 Angels Nederland 

High Tech Campus 85
Workplace Vitality Hub (2e verdieping)
  5656 AE Eindhoven 
+31 (0) 85 80 888 18