Menu

Vraag

Klantenbehoefte

Bij 365 Angels zijn we toegewijd aan het verbeteren van bedrijfsprocessen met behulp van Microsoft 365. We zijn verheugd om onze succesvolle samenwerking met Stad Beringen te delen, waarbij ze onze 365 Cockpit-dienstverlening hebben geïmplementeerd en profiteren van realtime inzichten. Stad Beringen is een vooruitstrevende gemeente die altijd streeft naar verbetering en efficiëntie. Met 365 Cockpit hebben ze nu de mogelijkheid om in real-time inzicht te krijgen in hun gegevens en processen. Dit heeft hen geholpen om weloverwogen beslissingen te nemen, hun productiviteit te verhogen en de werking van hun organisatie te optimaliseren.

Hoe hebben we dit opgelost?

Dankzij onze 365 Cockpit-oplossing heeft Stad Beringen nu een centrale hub waar alle gegevens worden bijgehouden en visueel worden gepresenteerd. Ze hebben moeiteloos toegang tot gegevens zoals belverkeer, projectvoortgang en prestatie-indicatoren, waardoor ze snel en adequaat kunnen reageren op veranderingen en nieuwe mogelijkheden.

Niet alleen heeft 365 Cockpit de efficiëntie van Stad Beringen verbeterd, maar het heeft hen ook in staat gesteld om hun prestaties beter te begrijpen en te anticiperen op toekomstige behoeften. Met inzichten op hun vingertoppen kunnen ze hun middelen optimaliseren, tijd besparen en de samenwerking tussen teams verbeteren.

We zijn trots op ons partnerschap met Stad Beringen en het succes dat ze hebben behaald door onze 365 Cockpit-dienstverlening te implementeren. We blijven toegewijd aan het ondersteunen en begeleiden van onze klanten bij het gebruik van Microsoft 365-technologie om hun organisatie te transformeren en te laten groeien.

Bent u klaar om ook uw organisatie te transformeren en te profiteren van real-time inzichten? Laat 365 Angels uw gids zijn op uw reis naar succes.

vergeet dit bericht niet te delen

Gerelateerde artikelen