Menu

Waarom Microsoft Teams?

Daarom!

Waarom Microsoft Teams? Of toch maar Skype Business, Slack…? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? 365 Angels to the rescue! In principe zijn bovenstaande producten allemaal chatdiensten die de samenwerking tussen teams verbeteren door te zorgen voor snelle en mobiele communicatie. Microsoft Teams is de meest uitgebreide dienst en kan meer dan wat Slack en Skype ook kunnen.

Samenwerken en communiceren op één plaats

Het grote voordeel ten opzichte van andere diensten is dat Teams uitstekend samengaat met andere Microsoft Office 365 programma’s zoals Word, Powerpoint en Excel, maar bijvoorbeeld ook met SharePoint. Het uitwisselen van bestanden vanuit één interface wordt hierdoor zeer eenvoudig. Microsoft blijft daarnaast continu innoveren. Jaarlijks komen er nieuwe features uit die teamwork nog gemakkelijker maken. Zo zitten er announcement functies in de pipeline die belangrijk nieuws vermelden zoals resultaten van een campagne of de aankondiging van een nieuw project. Door de constante optimalisatie van Teams kan je het platform steeds meer personaliseren. Je kan CRM-systemen verbinden, externe apps zoals Trello toevoegen of notificaties instellen voor Twitter.

Zo creëer je jouw ideale online werkomgeving!

Bel, chat, meet, deel met platform. Dankzij 365 Angels bevindt ál je communicatie zich vanaf nu op 1 platform. Schakel van telefoongesprek probleemloos over naar videocall of chatgesprek, deel documenten en bewerk ze in realtime. Geen rompslomp of ingewikkelde procedures, wel straightforward en gemakkelijk voor elke medewerker.

Waarom Microsoft teams? Hopelijk heb je nu het antwoord. Meer dan 19 miljoen mensen in 181 landen kiezen wekelijks voor Microsoft Teams. Lijkt het je nuttig voor jouw bedrijf? Contacteer ons nu en wij zorgen ervoor!

vergeet dit bericht niet te delen

Gerelateerde artikelen